Leslocatie: Het Heesterhonk

Leslocatie Lindy Hop Eindhoven - Wijkgebouw het Heesterhonk (buiten), Florencelaan 48, Eindhoven Leslocatie Lindy Hop Eindhoven - Wijkgebouw het Heesterhonk (binnen), Florencelaan 48, Eindhoven

Lessen worden gegeven het Heesterhonk, Florencelaan 48 in Eindhoven-Noord. Het is het wijkgebouw van de wijk Heesterakker (boven de wijk Vaartbroek en onder sportpark 't Bokt). Het Heesterhonk ligt direct naast Frituur Heesterakker.
Leslocatie: Het Heesterhonk weergeven op een grotere kaart

Parkeren:

Voor de deur aan de straatzijde van de Florencelaan, zowel voor auto's als fietsen. Parkeer liever niet om de hoek op de Venetielaan: in het verleden zijn enkele lindy hoppers hun auto bijna aan de politie kwijt geraakt omdat als er aan twee zijden geparkeerd wordt, de bus lijn 4 er niet meer door kan.

Openbaar Vervoer:

Stadsbus lijn 4, halte Venetiestraat bij de voormalige Internationale School "ISSE". Stap uit, keer je rug naar de school, en dan zie je a/d andere kant van het grasveld, achter de struiken, het Heesterhonk liggen.

Streekbus lijn 157, halte De Esp/Tempellaan bij het bedrijventerrein "De Esp" Stap uit op het noordelijkste viaduct van de J.F.Kennedylaan, keer je rug naar bedrijventerrein de Esp, en loop de woonwijk in, via het fietspad ten oosten van de deels begroeide bakstenen geluidswal . Loop door tot het einde van het fietspad, dit is de Florencelaan, links aan de overkant ligt het Heersterhonk.